Jo De Bruyne
Philimonius (Aalst) Jo is Barista SCAE en heeft zijn eigen koffiebar/conceptstore Philimonius in Aalst. Hij ontwikkelde met Inex Barista inspirerende recepten voor professionals.
Philimonius (Aalst) Jo is Barista SCAE en heeft zijn eigen koffiebar/conceptstore Philimonius in Aalst. Hij ontwikkelde met Inex Barista inspirerende recepten voor professionals.
STORM (Oostende) Met de Noordzee als inspiratiebron en een grote liefde voor lokale producten, maakt chef Michiel Rabaey van restaurant STORM (Oostende) heerlijke hedendaagse gerechten.
Auteur / Vakleraar Als vakleraar banket en ijs aan de hotelschool Ter Groene Poorte weet Christophe Declercq als geen ander hoe hij perfect uitvoerbare recepten moet ontwikkelen. Het Grote IJsboek is dan ook het ultieme boek voor ijsbereidingen.
Le Barabas (Hoei) Volgens deze chef komt Italiaanse keuken nog beter tot zijn recht als je werkt met verse ingrediënten. Hiervoor doet Stéphanie zoveel mogelijk beroep op lokale leveranciers.
Patissier / Auteur Met de nodige portie inventiviteit weet Bart Ardijns topdesserts te maken met afwisseling van smaak, textuur, kleur, ingrediënten en vormgeving! Dat bewijst hij ook in zijn boek ’40 verbluffende desserts’.
Fleur de Lin (Zele) Als winnaar van Bocuse d’Or Belgium 2019 weet deze topchef als geen ander dat de keuze van producten belangrijk is om ze vervolgens op de beste manier te kunnen klaarmaken!
Het Verschil (Lede) Peter hecht veel belang aan lokale producten. Met veel passie verwerkt hij dagelijks kwaliteitsproducten in zijn gerechten.