Inex schoolmelkwedstrijd

2e editie van de Inex schoolmelkwedstrijd (afgelopen)

Na de overwinning van Lars uit het 5e leerjaar van De Droomballon in NieuwkerkenWaas en de vele originele inzendingen breien we een vervolg aan onze schoolmelkwedstrijd met dit keer een beloning voor elke deelnemende klas

We zijn benieuwd naar de creativiteit van de leerlingen van de lagere school en staan te popelen om het leukste ontwerp op ons Inex melkflesje te zien pronken!

Inex schoolmelkwedstrijd

 

Een loeigoed ontwerp én een leuk klaspakket!  

Wil je jouw leerlingen graag extra voeling laten krijgen met verpakkingen? Goed nieuws! Alle kinderen van de lagere school kunnen nu een eigen Inex melketiket ontwerpen. En wie weet drinkt de hele school binnenkort uit een flesje met jouw ontwerp.   

We gaan het winnende ontwerp namelijk echt produceren! En dat is niet alles! De leerling met het winnende ontwerp wint bovendien met de hele klas een geweldig leuke daguitstap bij Loeidollepret! Jullie leren er alles over de weg van de melk en nemen deel aan loeileuke doe-activiteiten.  

Extra goed nieuws: iedere deelnemende klas ontvangt bovendien een leuk klaspakket! 

Aan de slag met de klas

Onze Inex halfvolle melk in glazen flesje wil graag een nieuw jasje!  Laat de leerlingen hun ontwerp zo mooi mogelijk tekenen op de kleurplaat (zie download), en stuur deze
vóór 31 maart  op naar Inex. 
 

Inex 
ter attentie van Marketing 
Meulestraat 19 
9520 Bavegem 

De winnaar wordt bekend gemaakt na de Paasvakantie. 


Hou voor jouw ontwerp rekening met onderstaande:
 

– Vermeld het product: Halfvolle melk / Lait demi-écrémé 
– Vermeld ook de inhoud: 200 ml  
– Inex voegt zelf de ingrediëntenlijst en andere verplichte info (zoals nutriscore) toe aan het etiket. 

Actievoorwaarden: 

  1. De ontwerpwedstrijd wordt georganiseerd door Inex NV en is er volledig op gericht om kinderen te informeren over zuivel. 
  2. Deelname aan de actie is kosteloos en bedoeld voor kinderen van de lagere scholen in Vlaanderen. 
  3. Deelnemen aan de actie is mogelijk tot en met 31 maart 2023. 
  4. Het ontwerp van het melketiket kan per post worden ingezonden naar INEX NV T.a.v. Marketing naar Meulestraat 19, 9520 Bavegem. 
  5. De winnaar wordt gekozen door een vakjury, bestaande uit medewerkers van Inex. Zij baseren hun keuze op het idee achter een ontwerp en de originaliteit. Is het ontwerp origineel en past het in de collectie, dan is er een grote kans dat het etiket in productie gaat. 
  6. Het uiteindelijk winnende ontwerp wordt door Inex in productie genomen, en zal als ‘limited edition’ aan het assortiment worden toegevoegd. Dit houdt in dat de winnaar Inex toestemming geeft om het ontwerp te gebruiken en het eigendomsrecht en auteursrecht van het ontwerp overdraagt aan Inex op het moment dat er wordt meegedaan aan de actie. Hierbij is Inex geen vergoeding schuldig aan de winnaar. 
  7. Ook niet-winnende deelnemers geven door hun deelname goedkeuring aan Inex om hun ontwerp te gebruiken, en dragen de eigendoms- en auteursrechten over op het moment van inzenden.  
  8. De uiteindelijke winnaar geeft Inex door middel van deelname toestemming om zijn of haar ontwerp te delen op sociale media. 
  9. Inex behoudt het recht om geen winnaar uit te roepen als de ontwerpen niet aan deze criteria voldoen. 
  10. Als de informatie op deze website onvolledig is of vergissingen bevat, kan Inex hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. 

Voor vragen, opmerkingen of klachten over de winactie kan je terecht bij marketing@inex.be  

—-