Inex schoolmelkwedstrijd aankondiging

En de winnaar is... (wedstrijd afgelopen)

De 3e overwinning van de Inex schoolmelkwedstrijd gaat naar klas 6B van VLS Wonderster in Lede. Het was Mila De Meerleer die de jury overtuigde met haar creatieve ontwerp! De hele klas gaat binnenkort op uitstap bij onze melkveehouder ‘Loei Dolle Pret’ voor een dag avontuur en plezier. 

Het ontwerp van Mila’s etiket zal ook geproduceerd worden en is eind deze zomer verkrijgbaar in de handel. 

Inex schoolmelkwedstrijd

Een loeigoed ontwerp én een leuk klaspakket

Wil je jouw leerlingen van de lagere school op een speelse manier laten kennismaken met verpakkingen?

Nu kunnen alle kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en een uniek Inex melketiket ontwerpen. Wie weet drinkt binnenkort de hele school uit een flesje met jouw originele ontwerp!

We gaan het winnende ontwerp namelijk echt produceren! En dat is niet alles! De leerling met het winnende ontwerp wint bovendien met de hele klas een geweldig leuke daguitstap bij Loeidollepret! Jullie leren er alles over de weg van de melk en nemen deel aan loeileuke doe-activiteiten.  

Extra goed nieuws: iedere deelnemende klas ontvangt bovendien een leuk klaspakket! 

De superkracht van melk

Wist je dat het belangrijk is dat we op jonge leeftijd een evenwichtig voedingspatroon ontwikkelen? Tijdens de basisschool zijn kinderen volop in groei en hebben ze veel voedingsstoffen nodig. Melk is een voorname bron van voedingsstoffen zoals eiwitten, calcium en B-vitamines. 

Door actief deel te nemen aan deze schoolmelkwedstrijd, stimuleren we niet alleen de creativiteit van leerlingen, maar brengen we ook het belang van gezonde voeding onder de aandacht. 

Moedig de leerlingen aan om niet alleen een mooi ontwerp te maken, maar ook elementen toe te voegen die aantonen waarom melk goed voor je is. Welke superkracht krijg je van melk? 

Interesse om zuivel aan te bieden op school? Ontdek de voordelen via Oog voor Lekkers.

Aan de slag met de klas

Onze Inex halfvolle melk in glazen flesje wil graag een nieuw jasje!  Laat de leerlingen hun ontwerp zo mooi mogelijk tekenen op de kleurplaat (zie download), en stuur deze vóór 31 maart  op naar Inex. 

Wil je extra kans maken om te winnen? 
Verwerk dan in je ontwerp waarom melk goed voor je is. Aan welke superkracht denk jij?  

Inex 
ter attentie van Marketing 
Meulestraat 19 
9520 Bavegem 

De winnaar wordt bekend gemaakt na de Paasvakantie. 


Hou voor jouw ontwerp rekening met onderstaande:
 

– Vermeld het product: Halfvolle melk / Lait demi-écrémé 
– Vermeld ook de inhoud: 200 ml  
– Inex voegt zelf de ingrediëntenlijst en andere verplichte info (zoals nutriscore) toe aan het etiket. 

Actievoorwaarden: 

  1. De ontwerpwedstrijd wordt georganiseerd door Inex NV en is er volledig op gericht om kinderen te informeren over zuivel. 
  2. Deelname aan de actie is kosteloos en bedoeld voor kinderen van de lagere scholen in Vlaanderen. 
  3. Deelnemen aan de actie is mogelijk tot en met 31 maart 2024. 
  4. Het ontwerp van het melketiket kan per post worden ingezonden naar INEX NV T.a.v. Marketing naar Meulestraat 19, 9520 Bavegem. 
  5. De winnaar wordt gekozen door een vakjury, bestaande uit medewerkers van Inex. Zij baseren hun keuze op het idee achter een ontwerp en de originaliteit. Is het ontwerp origineel en past het in de collectie, dan is er een grote kans dat het etiket in productie gaat. 
  6. Het uiteindelijk winnende ontwerp wordt door Inex in productie genomen, en zal als ‘limited edition’ aan het assortiment worden toegevoegd. Dit houdt in dat de winnaar Inex toestemming geeft om het ontwerp te gebruiken en het eigendomsrecht en auteursrecht van het ontwerp overdraagt aan Inex op het moment dat er wordt meegedaan aan de actie. Hierbij is Inex geen vergoeding schuldig aan de winnaar. 
  7. Ook niet-winnende deelnemers geven door hun deelname goedkeuring aan Inex om hun ontwerp te gebruiken, en dragen de eigendoms- en auteursrechten over op het moment van inzenden.  
  8. De uiteindelijke winnaar geeft Inex door middel van deelname toestemming om zijn of haar ontwerp te delen op sociale media. 
  9. Inex behoudt het recht om geen winnaar uit te roepen als de ontwerpen niet aan deze criteria voldoen. 
  10. Als de informatie op deze website onvolledig is of vergissingen bevat, kan Inex hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. 

Voor vragen, opmerkingen of klachten over de winactie kan je terecht bij marketing@inex.be  

—-