Jouw merk, onze zuivelexpertise

Ben je op zoek naar een partner voor de ontwikkeling, productie en/of verpakking van je eigen zuivelproducten? Dan kan je een beroep doen op zuivelexpert Inex.

Inex & private label: samen staan we sterker

Wij ontwikkelen, produceren en verpakken al jarenlang ‘eigen merk’ of private label producten voor Europese retailers en voedingsmultinationals.

Je krijgt een afgewerkt zuivelproduct van hoge kwaliteit, dat volledig voldoet aan jouw wensen. Wil je je producten alleen laten verpakken, ook dan kan je bij ons terecht voor contract manufacturing.

Ons ervaren en enthousiast team produceert en verpakt zowel verse als lang houdbare producten, zoals vloeibare zuivelproducten, yoghurts en desserts. En dat in allerlei verpakkingen en formaten.

Zuivelexpert met kwaliteitslabel

We maken private label-producten volgens de allerhoogste kwaliteitsstandaarden. Inex beschikt over de volgende internationale certificaten:

  • International Food Standard (IFS-certificaat), een internationale standaard voor voedselveiligheid
  • British Retail Consortium (BRC-certificaat), hygiëne- en voedselveiligheidseisen voor voedselverwerkende bedrijven die direct leveren aan de retailsector
labo

Onze certificaten

Inex halal certificaat

Zuivelpartner van de Belgische Colruyt Group

Samen met onze retailpartners, werken we graag aan vernieuwende producten en maatprojecten.

Zo sloot Inex, samen met onze melkveehouders, een unieke langetermijnsamenwerking met de Belgische Colruyt Group. We maken Boni zuivelproducten voor een stabiele en transparante marktprijs, verpakt in een innovatieve petverpakking.

Meer dan klassieke zuivel

Met welk kwaliteitszuivel je je gamma ook wil uitbreiden, je kan rekenen op onze kennis en ervaring. Samen brengen we jouw zuiveldroom tot leven.

Naast klassieke zuivel is Inex bijvoorbeeld ook producent van groeimelk, biologische zuivel, zuivel zonder lactose, vruchtensappen en plantaardige alternatieven voor zuivel.

Naast zuivel verpakken we ook andere vloeibare producten, volledig volgens jouw wens.

Wil je je eigen product op de markt brengen?

Wie zijn we en wat doen we?

Inex is een dynamisch zuivelbedrijf waar medewerkers elke dag met veel passie aan de slag gaan. Onze missie: waarde toevoegen aan het beste wat de natuur ons biedt.

Nieuws & events

Toon alle nieuws & events

Inex daagt chefs uit om de beste vol-au-vent met Inex room te maken!

07.06.24nieuws
Bekijken

Internationale topchefs bekronen Inex room 40% met Diamond Taste Award

11.03.24nieuws
Bekijken

2e Inex Quiz voor Kom op tegen Kanker

12.02.24nieuws
Bekijken