Innovatief in recept en verpakking

Welke zuivelingrediënten je ook zoekt voor jouw industriële voedingsproducten, wij bieden het aan. Als flexibele zuivelpartner denken we mee na over smaak, kwaliteit en functionaliteit. En zijn we steeds mee met de laatste innovatie en trends in zuivel. Zo ontwikkelen we samen met jou oplossingen op maat, voor recept én verpakking.

Carrageenvrije room

Er is een duidelijke en groeiende vraag naar producten die minder of geen E-nummers bevatten. Bij Inex zetten we volop in op deze zuiveltrend door roomproducten aan te bieden met een minimum aantal stabilisatoren. Zo ontwikkelden we een cleaner label van carrageenvrije roomproducten die aan deze vraag voldoen.

Lactosevrije zuivel

Een belangrijk deel van de wereldbevolking is lactose-intolerant. Hoewel dit voornamelijk speelt in Azië en Afrika, is ook in Europa de vraag naar lactosevrije melk sterk toegenomen.

Ook voor lactosevrije melk ben je bij Inex aan het juiste adres. Dit product is beschikbaar in verschillende verpakkingen, van 1 liter consumentenverpakking tot 1000 liter verpakkingen voor industrieklanten.

Biologische melk

De consument gaat op zoek naar producten die met respect voor het milieu geproduceerd worden. Hierdoor stijgt de vraag naar biologische producten.

Bij Inex bieden we biologische melk aan voor consumenten, professionele grootverbruikers en producenten in de voedingsindustrie.

Room op maat van jouw product

Er bestaat niet 1 soort room. Bij Inex beseffen we dat je als voedingsproducent een specifieke kwaliteit verwacht, in functie van je eindproduct en productieproces.

Je kan kiezen uit een brede range van roomproducten die we ontwikkelden op vraag van onze klanten. Mét oog voor innovatie en trends in zuivel. Culinaire room met een optimale binding en dikking bijvoorbeeld of slagroom met specifieke opklopeigenschappen … Er is voor ieder wat wils! Bestaat de room die je zoekt niet, dan ontwikkelen we het perfecte roomproduct voor jouw nood.

Ons toegewijd team staat voor je klaar

Heb je vragen over onze zuivelproducten voor de voedingsindustrie?

Onze certificaten

Kwaliteit staat altijd centraal bij ons. Inex kreeg onder meer deze certificaten:
  • IFS Food
  • Auto Control System
  • EU Biolabel
  • Halal Certification Europe
  • Weidemelk
Inex halal logo