Onze missie:
wie zijn we en wat doen we?

Inex is een dynamisch familiebedrijf met een hart voor de planeet. We werken met het beste van de natuur en voegen er waarde aan toe. Want we gebruiken onze kennis en vaardigheid om zuivel nóg beter te maken.

Onze visie: Waar willen we naartoe?

Wij willen innoveren en groeien op een duurzame manier, mét respect voor natuur, mens en dier. Dat doen we door heerlijke en gezonde zuivelproducten aan te bieden van de hoogste kwaliteit. Goed voor onze stakeholders – klanten, medewerkers en leveranciers.

Waarden die we koesteren: hoe doen we het?

Om onze opdracht zo goed mogelijk te vervullen , focussen we ons op 5 waarden: respect, actie, onze klant, eigenaarschap en teamspirit. Onze rode draad in onze dagdagelijkse werking.

HR assistent

Respect

We zijn allemaal gelijk en iedereen verdient het om gehoord te worden. Ik probeer altijd heel goed te luisteren en collega’s met de glimlach te woord te staan.” (Valerie Geldhof, HR Officer)

Actiegericht

Zoeken naar oplossingen en hierin zelf het voortouw nemen is een belangrijke taak als supervisor. De koe bij de horens vatten, daar draait het om!” (Davy Van Impe, Supervisor Warehouse)

inex actiegericht
inex klantgericht

Klantgericht

Klantgerichtheid is geen exclusieve bezigheid van het verkoopsteam . Elke afdeling draagt haar steentje bij. Klantgerichtheid is een topprioriteit bij Inex, en dat maakt het zo fijn om hier te werken.” (Karel Piron, Sales manager)

Eigenaarschap

Het is belangrijk voor mij om trots te zijn op het bedrijf waarvoor ik werk. Het zorgt voor heel veel positieve energie.” (Filiep Lapauw, Operationeel directeur)

inex eigenaarschap
inex teamgeest

Teamgeest

Ik ben zo goed afgestemd op bepaalde collega’s dat we vaak geen woorden nodig hebben om te weten wat er door wie moet gebeuren.” (Veerle De Coninck, Operator)

orderpicker

Innoveren is onze tweede natuur

Innovatie vinden we belangrijk. We optimaliseren onze producten en onze werkwijze voortdurend. Door te innoveren, kunnen we jou de lekkerste en gezondste zuivelproducten aanbieden op de meest efficiënte en duurzame manier.

En dat merk je. Ons familiebedrijf brengt continu nieuwe zuivelproducten op de markt die zo goed mogelijk inspelen op de wensen van onze klanten.  Om hier maximaal op in te spelen, is een nauwe samenwerking met onze partner belangrijk. Samen ontwikkelen we nieuwe producten of verbeteren we bestaande.

Research & Development: het kloppend hart van vernieuwing

Iedere medewerker op onze zuivelsite werkt en denkt innoverend. Maar het is onze afdeling Research & Development (R&D) die hierin een sleutelrol heeft. Onze R&D-collega’s zijn proactief, focussen zich op de trends van vandaag én doen onderzoek naar de lange termijn.

Hoe ons R&D-team nieuwe zuivelproducten ontwikkelt? Door met klanten en leveranciers te praten over hun ervaringen en producten zoveel mogelijk te testen. Zo maken we zuivel dat voldoet aan de noden van onze lokale én globale markt. Ondertussen blijven we alle productietechnieken kritisch bekijken en op punt zetten.

Dankzij ons R&D-team geniet iedereen van het beste wat de Belgische natuur te bieden heeft. Via verrassende en vernieuwende zuivelproducten.

laborant

Met liefde voor mens, dier en planeet

Bij Inex maken we heerlijke, Belgische zuivel, op een verantwoorde manier. We maken onze producten met het grootste respect voor mens, dier en planeet. De volgende generatie heeft niet alleen recht op de meeste gezonde zuivel, maar ook op een gezonde planeet.

Van koe tot glas: dit is onze melkweg

Voordat onze melk in jouw glas terechtkomt, is er al heel wat gebeurd. Het legt een heel parcours af, startend bij de koe in de weide. We noemen het onze melkweg.

Nieuws & events

Toon alle nieuws & events

Inex daagt chefs uit om de beste vol-au-vent met Inex room te maken!

07.06.24nieuws
Bekijken

Internationale topchefs bekronen Inex room 40% met Diamond Taste Award

11.03.24nieuws
Bekijken

2e Inex Quiz voor Kom op tegen Kanker

12.02.24nieuws
Bekijken