Internationale topchefs bekronen Inex room 40% met Diamond Taste Award

06.03.24nieuws

Tijdens de Superior Taste Award 2024 kende de jury van ruim honderd internationale topchefs Inex room 40% voor het 7e jaar op rij de hoogst haalbare score van 3 sterren toe. Die prestatie leverde onze Belgische weideroom de onderscheiding ‘Diamond Taste Award’ op. Deze prijs wordt enkel toegekend aan producten die consequent als excellent worden beoordeeld door de professionele proevers.

Inex room Diamond Taste Award

De beste basis

Room is een onmisbare basis onder veel sauzen en gerechten in de professionele keuken. De internationale topchefs van de honderdkoppige internationale jury zijn enthousiast over de smaak, kwaliteit en puurheid van de Inex room 40%. Wij zijn vereerd dat juist deze kritische professionals de passie en liefde herkennen waarmee wij de zuivelproducten in ons familiale bedrijf vervaardigen. De Diamond Taste Award is de hoogst haalbare beoordeling binnen de Superior Taste Award. We zijn er ontzettend trots op dat deze jury van topchefs ons deze eer toekent.

“We zijn ontzettend trots dat de jury van internationale topchefs onze room 40% beloont met de hoogste beoordeling”

100% Belgische weidemelk

“We zijn éxtra fier op de erkenning van onze kwaliteit omdat Inex room 40% een echt Belgisch product is dat wordt gemaakt met respect voor dier en natuur”, vertelt Steven Dierickx, CEO bij Inex “Onze koeien grazen minstens 120 dagen per jaar, minimaal 6 uren per dag in Belgische weiden. Daarnaast zijn we de enige familiale zuivelproducent in België. Dankzij de lokale productie, onze persoonlijke aanpak en onze korte lijnen, kunnen we snel schakelen op versheid en kwaliteit en leveren wij de lekkerste producten.”

Inex melkveehouder Jonas Pussemier
Inex room 40%

Bron van trots

Een prachtig natuurproduct dus, van gezonde en gelukkige dieren van Belgische bodem. En dat zorgt voor room van de allerhoogste kwaliteit waar professionals altijd op kunnen rekenen. Dat onze filosofie van liefde, lokaal en respect voor onze dieren jaar op jaar wordt gewaardeerd met de hoogste beoordeling in smaak door de allerbeste professionals, is een bron van trots en dankbaarheid die we graag met je delen.

Ook interessant

Toon alle nieuws & events

Inex daagt chefs uit om de beste vol-au-vent met Inex room te maken!

07.06.24nieuws
Bekijken

2e Inex Quiz voor Kom op tegen Kanker

12.02.24nieuws
Bekijken

Inex lanceert 3e schoolmelkwedstrijd

29.01.24nieuws
Bekijken