Tiramisu overnight oats

  • Ontbijt
  • 3
  • Makkelijk

Foodie Tartes Yaya geeft een twist aan de klassieke overnight oats: de Tiramisu Overnight Oats. Speciaal ontworpen voor wie minder warmloopt voor de traditionele structuur van overnight oats. Zo gebruikt ze havervlokken voor een stevigere textuur, voegt ze een hint koffiepoeder toe (om je wakker te houden), en er wordt afgewerkt met de heerlijke Inex halfvolle natuuryoghurt. Een verrassend lekker ontbijtrecept!

    Ingrediënten

  • 100 g havervlokken
  • 2 tl instant koffiepoeder
  • 1 tl lijnzaad
  • 1 tl vanille extract
  • 250 ml Inex halfvolle melk
  • 25 gr Inex halfvolle natuuryoghurt
  • 20 gr ahornsiroop
  • snufje zout

    Bereiding

  • 1. Doe alle ingrediënten voor de overnight oats in een kommetje. Roer de ingrediënten goed door elkaar en dek het kommetje af met vershoudfolie.
  • 2. Plaats het kommetje een nacht in de koelkast (of minimum 4 uur).

Voor de topping

    Ingrediënten

  • 2 potjes Inex halfvolle natuuryoghurt
  • 2 el cacaopoeder

    Bereiding

  • 1. Verdeel de havermoutpap over 2 à 3 glazen/kommetjes (afhankelijk van de honger) en werk af met een potje Inex halfvolle natuuryoghurt.
  • 2. Zeef er een eetlepel cacaopoeder over.
  • 3. Tip: De overnight oats kunnen tot twee dagen in de koelkast bewaard blijven.
Natuuryoghurt
Ontdek
recipe_1
Kopie van ALCE03 KALKOENSCHNITZEL PAPRIKA ROOMSAUS RIJST-3
Ontbijtmuffins Inex
Zomerse salade met yoghurtdressing

Nog meer culinaire inspiratie

Ontdek de veelzijdigheid van onze zuivelproducten. Ze geven elk type gerecht een rijke en vollere smaak. We inspireren je graag met onze recepten.

Jouw favoriete zuivelproducten

  • Authentieke smaak

    Onze recepten zijn een goed bewaard familiegeheim. We maken onze zuivelproducten met veel liefde, en dat merk je aan de authentieke smaak. Zo proeft vertrouwde kwaliteit!

  • 100% Belgisch

    Inex is een Belgisch familiebedrijf. Ook onze producten zijn op en top Belgisch. We produceren onze zuivel met grondstoffen van eigen bodem, die gemaakt zijn op boerderijen uit de streek.

  • Weidemelk van eigen bodem

    Onze zuivelproducten zijn gemaakt met weidemelk van eigen bodem. Deze melk is afkomstig van koeien die meer dan 120 dagen per jaar in de weide vertoeven, en dat voor minstens 6 uur per dag.

  • Authentiek
  • Belgisch
  • Weidemelk