Yoghurt brûlé

  • Dessert
  • 4
  • Makkelijk

Ontdek een heerlijk recept van foodie Shana Vanhoof voor een verrassende traktatie: krokante yoghurt brûlé gemaakt met de smeuïge Inex halfvolle natuuryoghurt.

    Ingrediënten

  • 4-tal bramen
  • 8-tal frambozen
  • 12-tal bosbessen
  • 4 potjes Inex halfvolle yoghurt natuur
  • 4 eetlepels Zùsto
  • Extra: keukenbrandertje

    Bereiding

  • 1. Snijd het fruit in kleinere stukjes en verdeel over de potjes.
  • 2. Schep vervolgens in ieder schaaltje 1 potje yoghurt. Strooi een dun laagje Zùsto gelijkmatig over de yoghurt, 1 eetlepel per schaaltje.
  • 3. Gebruik een keukenbrander om de Zùsto te laten smelten en karamelliseren.

Voor de afwerking

    Ingrediënten

  • munt
  • extra fruit

    Bereiding

  • 1. Werk af met extra fruit en munt. Serveer direct.
  • 2. Tip: Je kan ook kiezen voor diepvries fruit. Maar laat het fruit eerst ontdooien en goed uitlekken zodat het geheel niet waterig wordt.
Natuuryoghurt
Ontdek
recipe_1
Kopie van ALCE03 KALKOENSCHNITZEL PAPRIKA ROOMSAUS RIJST-3
Ontbijtmuffins Inex
Zomerse salade met yoghurtdressing

Nog meer culinaire inspiratie

Ontdek de veelzijdigheid van onze zuivelproducten. Ze geven elk type gerecht een rijke en vollere smaak. We inspireren je graag met onze recepten.

Jouw favoriete zuivelproducten

  • Authentieke smaak

    Onze recepten zijn een goed bewaard familiegeheim. We maken onze zuivelproducten met veel liefde, en dat merk je aan de authentieke smaak. Zo proeft vertrouwde kwaliteit!

  • 100% Belgisch

    Inex is een Belgisch familiebedrijf. Ook onze producten zijn op en top Belgisch. We produceren onze zuivel met grondstoffen van eigen bodem, die gemaakt zijn op boerderijen uit de streek.

  • Weidemelk van eigen bodem

    Onze zuivelproducten zijn gemaakt met weidemelk van eigen bodem. Deze melk is afkomstig van koeien die meer dan 120 dagen per jaar in de weide vertoeven, en dat voor minstens 6 uur per dag.

  • Authentiek
  • Belgisch
  • Weidemelk