"Onze smaak
raak je nooit beueueuh..."

Inex yoghurt is 100% van bij ons. De yoghurt wordt gemaakt van verse weidemelk afkomstig van onze Belgische melkveehouders. Na de bereiding laten we onze yoghurt rustig rijpen in het potje in ons lokale bedrijf. Ambachtelijk, smakelijk, met liefde gemaakt!

Gisteren, vandaag en morgen

Het Inex-recept is een goed bewaard familiegeheim, ontwikkeld in de jaren ’50. Sinds het ontstaan ervan streven wij naar het bewaren van eenvoud, de zoektocht naar de essentie, niets overbodig, gewoon goed. Zo zal je vertrouwde potje yoghurt altijd dezelfde kwaliteit blijven, vandaag en morgen, voor jezelf, je kinderen en kleinkinderen.

Voor elk wat wils

Genieten van de pure smaak van yoghurt of liever een extraatje met een verrassende toets van fruit? Natuur, aardbei, banaan, abrikoos, framboos of peer, waar je ook van houdt, elke lepel Inex yoghurt smaakt authentiek en vol van liefde.

 • Authentieke smaak

  Onze recepten zijn een goed bewaard familiegeheim. We maken onze zuivelproducten met veel liefde, en dat merk je aan de authentieke smaak. Zo proeft vertrouwde kwaliteit!

 • 100% Belgisch

  Inex is een Belgisch familiebedrijf. Ook onze producten zijn op en top Belgisch. We produceren onze zuivel met grondstoffen van eigen bodem, die gemaakt zijn op boerderijen uit de streek.

 • Weidemelk van eigen bodem

  Onze zuivelproducten zijn gemaakt met weidemelk van eigen bodem. Deze melk is afkomstig van koeien die meer dan 120 dagen per jaar in de weide vertoeven, en dat voor minstens 6 uur per dag.

 • Authentiek
 • Belgisch
 • Weidemelk