de beste vol-au-vent van België

editie 2025

Wie maakt de lekkerste vol-au-vent van België?

Inex Belgisch

Stuur jouw recept door vóór 10 augustus 2025

Inex room 40%

Welke chef volgt Kenny Bernaerts op
en wint € 1.000 shoptegoed van Inex én the Control °Freak™ inductiesysteem?

The Control Freak

Een goede vol-au-vent is misschien wel het ultieme comfort food. Een hemels gerecht waarin je de lekkerste ingrediënten kunt combineren en vol van smaak, dankzij de echte Inex room.

Ben jij de chef met het beste recept voor dit populaire gerecht? Dan nodigt Inex je uit om deel te nemen aan onze zoektocht naar de lekkerste vol-au-vent van België! De chef met het beste recept gaat naar huis met € 1.000 shoptegoed van Inex én The Control °Freak™ inductiesysteem!

De uitdaging

De vol-au-vent is een ware klassieker in de keuken waar je oneindig mee kunt afwisselen en combineren. We dagen opnieuw alle chefs in België uit hun lekkerste vol-au-vent te bereiden op basis van Inex’ veelvuldig bekroonde Belgische room 40%

De chef met het winnend recept zal dit jaar opnieuw bekroond worden tot ‘De beste vol-au-vent van België’ en wint € 1000 shoptegoed van Inex en The Control °Freak™ inductiesysteem!

Deelnemen kan tot en met 10 augustus 2025 via onderstaand inschrijvingsformulier

Chef Kenny Bernaerts (De Vijfhoek) won vorig jaar de 1e editie van onze wedstrijd. “Er is geen beter gevoel dan erkend worden door een jury van topchefs voor een gerecht waarin ik zielsveel geloof. De zichtbaarheid die deze wedstrijd oplevert, brengt mensen van over heel Vlaanderen naar ons restaurant – dat blijft bijzonder.”

Zijn vol-au-vent is sinds de wedstrijd hét paradepaardje op z’n menukaart! Het loont dus de moeite om deel te nemen! 

Jury en prijzen

Een professionele jury, met chef Christophe Hardiquest (Menssa*) als voorzitter, selecteert de allerlekkerste vol-au-vent uit de inzendingen. Ook chef Lode De Roover (Fleur de Lin*) en de winnaar van vorig jaar, chef Kenny Bernaerts, maken deel uit van de jury. 

Laat je creativiteit de vrije loop en ga aan de slag met een hoofdingrediënt naar keuze. Van de ingezonden recepten stellen de experts vervolgens een top 5 samen. De chefs achter deze inzendingen worden uitgenodigd om hun recepten tijdens de finaledag op maandag 6 oktober live te bereiden in De Melkerij in Bavegem en samen te strijden om de titel van lekkerste vol-au-vent van België.

Naast de eer, media-aandacht en eeuwige roem, gaat de winnaar ook nog eens naar huis met € 1.000 shoptegoed van Inex en The Control °Freak™ inductiesysteem!

Christophe Hardiquest Vol-au-vent
Juryvoorzitter / Chef Hardiquest (Menssa*) - finaledag 2024

Hoe deelnemen?

Ben jij de chef met een originele of verfijnde versie van de vol-au-vent, bereid met Inex room?

Laat hieronder jouw gegevens achter, samen met jouw recept én een bijhorende foto van het gerecht (in 1 document) zodat de jury een eerste selectie kan maken. 

Inschrijvingen afgesloten

Deelnamevoorwaarden
De wedstrijd staat open voor personen die werkzaam zijn in de foodservicesector in België. Wil je alle details kennen, klik dan hier. Door je deelname verklaar je je akkoord met ons deelnemingsreglement.

Heb je vragen over de wedstrijd? Mail dan naar marketing@inex.be