de beste vol-au-vent van België

Maak jij de lekkerste vol-au-vent van België?

Inex Belgisch

Schrijf je in voor de strijd om de beste vol-au-vent met Inex room!

Inex room 40%

Welke chef maakt de lekkerste vol-au-vent  en wint € 1000 shoptegoed van Inex én een Thermomix?

Thermomix Inex beste vol-au-vent

Een goede vol-au-vent is misschien wel het ultieme comfort food. Een hemels gerecht waarin je de lekkerste ingrediënten kunt combineren en vol van smaak, dankzij de echte Inex room. Ben jij de chef met het beste recept voor dit populaire gerecht? Dan nodigt Inex je graag uit deel te nemen aan onze zoektocht naar de lekkerste vol-au-vent van België! De chef met het beste recept gaat naar huis met €1000 shoptegoed van Inex én een Thermomix TM5!

De uitdaging

De vol-au-vent is een ware klassieker in de keuken waar je oneindig mee kunt afwisselen en combineren. We dagen alle chefs in België uit hun lekkerste vol-au-vent te bereiden op basis van Inex’ veelvuldig bekroonde Belgische room 40%

De chef met het winnend recept wordt bekroond tot ‘De beste vol-au-vent van België’ en wint € 1000 shoptegoed van Inex en een Thermomix TM5! 

Jury en prijzen

Een professionele jury, met o.a. sterrenchefs Christophe Hardiquest en Lode De Roover, selecteert de allerlekkerste vol-au-vent uit de inzendingen.

Laat je creativiteit de vrije loop en ga aan de slag met een hoofdingrediënt naar keuze. Van de ingezonden recepten stellen de experts vervolgens een top 5 samen. De chefs achter deze inzendingen worden uitgenodigd om hun recepten tijdens een finaledag live te bereiden in De Melkerij in Bavegem en samen te strijden om de titel van lekkerste vol-au-vent van België.

Naast de eer, media-aandacht en eeuwige roem, gaat de winnaar ook nog eens naar huis met € 1000 shoptegoed van Inex en een Thermomix TM5!

Neem deel aan de wedstrijd

Maak jij de lekkerste vol-au-vent van België? Meld je hier aan vóór 31 juli 2024 en deel jouw beste vol-au-vent recept met Inex room en bijhorende foto (als bijlage) via onderstaand deelnameformulier.Deelnemingsvoorwaarden
De wedstrijd staat open voor personen die werkzaam zijn in de foodservicesector in België. Wil je alle details kennen, klik dan hier. Door je deelname verklaar je je akkoord met ons deelnemingsreglement.